Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید سنجری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تنها یک فقره آتش‌سوزی مهم در استان کرمانشاه رخ داده که در عرصه‌های منابع طبیعی منطقه دالاهو بوده و از مساحت ۲۰ هکتاری جنگل و مرتع آن، تنها ۲ هکتار دچار خسارت حریق شده است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون وقوع حریق نسبت به سال گذشته حدود ۹۵ درصد کاهش داشته و به دلیل آن که هوا رو به خنکی می‌رود و حریق کمتر شده و در اواسط مهرماه با بارش باران، پایان فصل آتش‌سوزی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه تصریح کرد: در ۲۵۵ منطقه بحرانی شناسایی شده، ۲۵۵ دیده‌بان به کارگیری شد که مزیت آن نسبت به سال‌های گذشته این بود که با وقوع حریق در هر منطقه‌ی بحرانی بلافاصله دیده‌بان‌ها با همکاری نیروهای حفاظتی منابع طبیعی نسبت به اطفای آن اقدام کرده و مانع رسیدن خسارت به عرصه‌های جنگلی شدند.

سنجری خاطرنشان کرد: از ابتدای خردادماه سال جاری کشیک‌های شبانه‌روزی نیروهای حفاظتی منابع طبیعی در اداره کل و شهرستان‌های استان کرمانشاه برقرار و ۱۷ پایگاه موقت اطفا حریق نیز در شهرستان‌ها برپا شد.

وی با اشاره به تشکیل ۴۰ اکیپ واکنش سریع در ادارات منابع طبیعی استان کرمانشاه عنوان کرد: جلسات هماهنگی مدیریت بحران در استانداری و شهرستان‌ها نیز تشکیل شده و وظایف هر دستگاه مشخص شد و ۵ مانور اطفا حریق از ابتدای سال برای آمادگی نیروها در زمان وقوع حریق برگزار شد.

جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه بیان کرد: در راستای اقدام مناسب در برخورد با حریق ۵۰۰ وسیله اطفا حریق انفرادی و گروهی تهیه و در استان کرمانشاه توزیع شد.

سنجری مهمترین اقدامات منابع طبیعی استان کرمانشاه را آموزش روستا به روستای مردم دانست و گفت: در طرح آموزش چهره به چهره برای مواجهه با حریق تعداد هشت هزار و ۲۰۰ نفر آموزش دیدند و سایر اطلاع‌رسانی‌ها نیز از طریق رسانه، فضای مجازی و تهیه بروشورهای آگاهی دهنده انجام شد.

کد خبر 5576459

منبع: مهر

کلیدواژه: آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها جنگل منابع طبیعی کرمانشاه هفته دولت بوشهر کرمانشاه اربعین حسینی ویروس کرونا اربعین 1401 افتتاح طرح عمرانی خطبه های نماز جمعه گرگان قزوین دولت سیزدهم آمار کرونا اردبیل گناوه استان کرمانشاه منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: طبق هماهنگی با دستگاه‌های قضایی، شناسایی و برخورد جدی با عاملین موثر در آتش سوزی‌های عمدی جنگل‌ها و مراتع استان صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در جلسه هماهنگی پیشگیری از حریق با تاکید بر نقش دهیاران در برنامه پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی اظهار کرد: با توجه به پوشش گیاهی و جنگلی مناسب استان، حریق تهدید جدی برای از بین رفتن مراتع و جنگل‌های استان است.

وی با بیان اینکه روستاها بیشترین درگیری را با مسئله حریق دارند، افزود: ۳۷۸ دهیاری استان باید ضمن اقدامات پیشگیرانه، آمادگی لازم در اطفای حریق‌های احتمالی را داشته باشند.

معاون عمرانی استاندار ایلام با تاکید بر اینکه جهت پیشگیری و اطفای آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع جلسات هماهنگی با حضور سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با محوریت دهیاری‌ها برگزار شود، ادامه داد: آموزش روستاییان و سازماندهی نیروهای داوطلب مردمی برای پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی از طریق دستگاه‌های مربوطه انجام شود.

هژیری با تاکید بر شناسایی نقاط مستعد حریق در استان تاکید کرد: اطلاع رسانی و هشدار به روستاییان در زمینه پیشگیری و کنترل آتش‌سوزی در شبکه‌های مجازی و فضاهای تبلیغات روستایی انجام شود و آماده‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات آتش‌نشانی و سایر اقلام مورد نیاز در بوستان‌ها، مراکز تفریحی و مناطق جنگی در پیشگیری از حریق مدنظر قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه مردم از خاموش شدن قطعی آتش‌های به جا مانده اطمینان حاصل کنند، گفت: طبق هماهنگی با دستگاه‌های قضائی، شناسایی و برخورد جدی با عاملین مؤثر در آتش سوزی‌های عمدی و انسان ساخت در مراتع و جنگل‌ها صورت می‌گیرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام با تاکید بر ارزیابی وضعیت حریق استان ایلام در سال‌های گذشته گفت: پیش‌بینی راه‌های دسترسی در مناطق صعب‌العبور و اتخاذ تمهیدات لازم برای تسریع در اطفای حریق در مواقع بحرانی به نیروهای مردمی و سازمان‌ها جهت کنترل و اطفای حریق کمک شایانی خواهد کرد.

کد خبر 751176

دیگر خبرها

  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • جزییات آتش سوزی انباری در خیابان لاله‌زار
  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت